Hela ditt liv

Något som jag tycker är väldigt peppande så är det att läsa kloka citat!

Via Pinterest brukar jag hitta många bra citat som jag gärna sparar på kamerarullen och det kan bli en hel del. I samband när bilder rensades på min telefon så hittade jag något som jag bara måste dela med mig av.

 

 

Texten är kanske liten så därför skriver jag citatet här också:

 

– Jag är stark – eftersom jag är sårbar.

– Jag är klok – för jag gjort massor av misstag.

– Jag är lycklig – eftersom livet gjort riktigt ont ibland.

– Jag älskar – för jag vet hur det känns att förlora någon nära.

– Jag har medkänsla – eftersom jag upplevt lidande.

– Jag skrattar – för mitt liv varit tufft ibland.

– Jag lever – för att livet inte är någon självklarhet.

 

Tycker att det här är så klockrent och stämmer så himla bra på mig själv. Då menar jag inte om nuet utan om hela mitt liv.

Allt har sin mening, jag lär mig av mina misstag, jag uppskattar allt som är bra efter alla mörka stunder och förstår andras sorger eftersom jag har upplevt liknande eller samma saker tidigare i mitt liv. Ibland kan jag bara skratta åt mina problem och tar aldrig något för givet. Men hur sårbar jag än är så får jag aldrig glömma om hur stark jag är. Att jag är mänsklig, saker händer hela tiden, men det går alltid att försöka göra det bästa av situationen. 

Hjärnspöken har tyvärr väldigt många som är otroligt vanligt och oftast beror det på att man sätter för höga krav på sig själv och samtidigt glömmer bort att ta hand om sig själv. Ingen bra alls och det vet jag eftersom jag själv har varit där för några år sedan. Därför delar jag med mig av dessa kloka ord till er som kanske är eller varit i samma situation. Ta väl hand om dig för det är mycket viktigare än vad du tror!

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.