Få längre ögonfransar och fylligare ögonbryn

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Jag brukar använda en mascara och ett serum från Xlash.

Har gjort det sedan några år tillbaka och älskar produkterna. Jag har redan naturligt långa ögonfransar men förut var dom en aning glesa och därför ville jag testa den ändå. Idag är mina ögonfransar mycket fylligare och en aning längre.

 

 

Mascaran däremot sitter hela dagen och rinner ingenting så jag ser aldrig ut som en tvättbjörn haha. Kan till och med gråta med mascaran på utan att det syns. Den är inte vattenfast och vårdar även ögonfransarna.

 

 

Mina ögonbryn däremot är väldigt glesa och sist jag behövde beställa därifrån passade jag på att klicka hem ett serum för ögonbrynen. Passade på när jag hade ett bra erbjudande. Har precis börjat använda den och återkommer med recensioner om några månader. Som ni ser på bilderna så skickas produkterna i lyxiga förpackningar och det gillar jag. På bilderna ser förpackningarna kanske ut som vanliga ask-förpackningar men dom här är i god kvalitét. Svårt att beskriva men dom är mycket finare i verkligheten. Med andra ord är dom för fina för att kasta så självklart sparar jag på dom haha.

 

 

Min dröm är att få fylliga ögonbryn och hoppas verkligen att detta serum är min stora räddning.

 

 

Du hittar mascaran här <— Eyebrow serum här <— Eyelash serum här <—

 

//PUSS 

6 comments / Add your comment below

  1. Åh vilket bra tips, vill verkligen testa! Mina ögonfransar är inte så fylliga som jag önskar, kanske denna produkt kan hjälpa mig på vägen!! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.