Något som jag har suktat efter

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Något som jag har suktat efter väldigt länge så är det ett par mönstrade träningskläder från Stronger!

Nu äger jag äntligen dom och herregud så snygga dom är. Annars är jag väldigt feg när det gäller mönster men ville bryta min feghet med att välja ett set med mönster den här gången. Detta mönster finns i flera olika färger och valde mönstret med bruna toner som blir en aning diskret. 

 

 

Mycket snyggare i verkligheten och jag är så himla nöjd med valet!

Nu har jag tyvärr ingen bild när jag har träningskläderna på mig men måste tillägga att dom sitter som smäck och är otroligt bekväma på. Skulle kunna använda dom som myskläder också. Jag har ett par svarta tights från samma märke som är mina favoriter och därför ville jag även ha ett tvådelat set fast i mönster från samma märke. Kan verkligen rekommendera deras träningsplagg och behöver du nya så tveka inte på att kika in på deras hemsida.

Hoppas att min förkylning är över nu till helgen för jag vill ut och promenera i dessa snygga träningsplagg. Då ska jag även fotografera när jag har dom på mig så att ni får se hur dom sitter. Jag gillar speciellt att sport-bh:n är lite längre och att tightsen har hög midja för då visar man knappt magen. Det är som sagt mycket stretch i materialet så därför sitter plaggen som smäck.

Du hittar tightsen genom att klicka här <— och sport-bh:n genom att klicka här <—

 

//PUSS 

17 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.