Hudvårdsprodukter från Korea

” I samarbete med hudvårdsguiden.se “

Hos k-beauty skönhetsbutik hittar du hudvårdsprodukter från Korea. 

 

 

Koreaner vet om hur dom ska ta hand om sin hy på bästa sättet och det syns på deras rynkfria hy.

I samarbete med hudvårdsguiden.se fick jag äran att välja ut några skönhetsprodukter från deras hemsida och det fanns en hel del spännande produkter som jag gärna ville testa. Men tyvärr kan jag inte testa alla så det var bara att bestämma sig. 

 

 

Men efter att ha kikat runt ett tag på hemsidan så valde jag tillslut en ansiktskräm och ett serum från E Nature som är två ansiktsprodukter som passar just min hy. Nu ska jag berätta lite mer om dessa produkter.

 

 

Vi börjar med Squeeze Green Watery Serum från E Nature Essence!

Det är ett stärkande serum essence som hjälper till att lugna, fukta och balanserar oljeproduktionen i huden. Exakt vad min hy behöver. Innehåller även antiinflammatorisk element som lugnar alla röda eller torra fläckar på huden. Förbättrar hudens elasticitet och övervinner hudens åldrande. Används både som dag och nattkräm och passar kombinerad hud, fet hud och mogen hud. 

 

 

Nu till Squeeze Green Watery Emultion från E Nature!

Det är en stärkande ansiktskräm som hjälper att justera hudens naturliga fuktnivåer och återställer hudens elasticitet. Den här ansiktskrämen passar dig som har en oljig eller kombinationshud och den här fuktkrämen känns varken tung eller fet. Det är exakt vad min hy behöver och hoppas att det hjälper min oljiga och feta hy.

 

 

Jag fick även hem några spännande prover som jag är väldigt nyfiken på att testa och jag älskar att få hem nya testprover.

 

Annars är jag otroligt nyfiken på att testa dessa två ansiktsprodukter för enligt beskrivningen passar dom just min hy. Är även du nyfiken på deras produkter så kika in hos k-beauty skönhetsbutik där du garanterat hittar hudvårdsprodukter för just din hudtyp för du kommer inte att bli besviken. 

Jag har testat så många olika ansiktsprodukter men har ännu inte riktigt hittat dom rätta men hoppas verkligen att jag har det nu. Återkommer självklart med recensioner när jag har använt produkterna ett tag.

 

” I samarbete med hudvårdsguiden.se “

 

//PUSS

 ♥

 

15 comments / Add your comment below

  1. Kul med nya produkter, men det är genetiskt med deras hy likadant med thai, koreaner, japaner. Det är genetiskt hos asiater beror inte på krämer 😉
    Svar: Nä vem hade gjort det iofs, man är alldeles för beroende av att vara “online”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.