Att vara sjuk

Okej så här fräsch ser jag inte ut just nu men hade ingen annan passande bild till inlägget.

Igår kväll skrev jag ett tidsinställd inlägg som publicerades i morse och då hade jag bara lite ont i halsen. Men under natten bröt det ut ordentligt så jag kunde inte sova på hela natten. I morse fick jag ringa till jobbet och sjukanmäla mig och hela dagen idag har jag legat däckad i sängen.

 

 

Det var evigheter sedan jag var såhär sjuk och har ingen energi till någonting. Imorgon blir jag också hemma från jobbet men hoppas att det då går åt rätt för jag orkar inte må såhär längre. Att bara sitta vid datorn en kort stund gör mig jätte trött och därför blir jag kort med detta inlägg.

Nu ska jag titta på filmen ” En oväntad vänskap ” som finns på Netflix. Jag har sett den filmen förr men eftersom den är så himla bra ska jag se den igen.

Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.