En jätte stor säng

Här bjuder jag på några bilder från mitt hem denna underbara söndag.

Fast just nu ser det inte riktigt ut såhär i mitt vardagsrum om jag ska vara ärlig haha.

 

 

Visste ni att min divansoffa är en bäddsoffa?

Förra helgen när barnen och jag hade en myshelg så bäddade vi ut bäddsoffan och nu har soffan blivit en jätte stor säng. Tanken var att vi bara skulle ha det så under helgen men herregud så gott jag sover i den. Därför har jag kvar som det är för det är så himla mysigt. Har inte ännu fotograferat min jätte säng men ska göra det efter städningen.

 

 

Idag får det bli en städar och fixardag för jag har inte hunnit med sånt under helgen men det var faktiskt skönt att slippa. Annars känns det som att hela helgen bara består av städ och fix. – Vad har du gjort i helgen? – Jo jag har bara städat och grejat!

Nä istället har jag umgåtts med vänner, varit ute på stan och shoppat, kollat på film och bara chillat. Med andra ord så har min helg hittills varit toppen.

 

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg och nu önskar jag er en fortsatt härlig dag. Vi ses lite senare igen mina finaste!

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

  1. Vilka fina färger du har där inne, grått och rosa är ju verkligen ett färgmatchning made in heaven 😉 Kan relatera till bäddsoff-grejen, det brukar bli så hemma hos mig också haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.