Restaurang med läcker inredning

Jag gillar verkligen Pinchos inredning.

Förra året var jag, barnen, barnens far och hans syster med familj ute och käkade i Karlstad. Då valde vi att äta på Pinchos och det var första gången vi var där och säkert inte den sista heller.

 

 

När jag besökte toaletten så kunde jag självklart inte låta bli att fotografera inredningen för det var så himla läckert. 

 

 

Alltid snyggt med blommor och prylar som inredningsdetaljer. 

 

 

Speglarna var ju för läckra och även tavlan bakom dom. Inredningen känns verkligen hemtrevligt och det var roligt att vara där inne och undersöka allt.

 

 

I lådorna fanns det godis, tops, bodymist och lite annat roligt som man fick låna. Jag och barnen undersökte exakt allt där inne.

 

 

Lamporna ute i restaurangen var riktigt mysiga och alla fina tavlor.

 

 

Gillade också att det fanns flamingos här och var.

Förutom inredningen så var vi väldigt nöjda med maten och nästa gång ska jag testa Pinchos i Örebro. Ungarna som är väldigt kräsna när det gäller mat älskade maten och slickade nästan upp tallrikarna.

Annars brukar jag inte äta ute så ofta eftersom jag gillar att laga mat och tycker att det är mysigt att äta hemma. Det enda som är tråkigt är all disk som måste diskas efter maten men då känns det extra lyxigt att gå ut och äta när man väl gör det.

Vad föredrar ni? Att äta ute på restaurang eller hemlagad mat hemma?

 

//PUSS

 ♥

13 comments / Add your comment below

  1. omg jag älskar tavlan och speglarna inne på toan!! *.* jag älskar också pinchos. både när det kommer till inredning och mat 😀 kramis

  2. Pinchos är verkligen mysigt på alla sätt. Här på Kungsholmen är restaurangen uppbyggt som ett tivoli med karuseller i taket.

    Ha en fin fin kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.