En blogglista

Idag var det bara att gå upp och se glad ut när väckarklockan ringde på mig.

Kändes som att det var mitt i natten och var inte alls sugen på att gå upp just då. Men nu är min semester tyvärr slut och får försöka att göra det bästa av situationen. Därför börjar jag denna vecka med en blogglista som är lånad av blogglistor.

 

Hade gjort vad som helst för…? Att få en veckas semester till haha.

 

Vill ha i min garderob…? Nu när det har blivit så kallt vill jag ha ett par nya snygga byxor. 

 

 

Humör…? Trött och nervös. Jag blir alltid av någon konstig anledning nervös när jag kommer tillbaka till jobbet efter en längre semester. 

 

Senaste köpet…? Det var när jag handlade mat inne på mataffären.

 

Dagens cravings..? Just nu kan jag inte tänka på något annat än mina barn för jag saknar dom så att jag dör. 

 

 

Vad gör jag om en timme…? Då har jag fullt upp på jobbet och är säkert förvirrad haha.

 

Något kul planerat i veckan…? Mina barn kommer äntligen hem till mig efter att dom har haft semester med sin pappa. Herregud vad jag har gråtit efter dom och igår gjorde det verkligen ont i mamma hjärtat. 

 

Dagens tanke…? När jag kommer hem från jobbet så ska jag pussa ihjäl mina barn.

 

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

13 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.