Adjö till mina semesternaglar

Det är så himla tråkigt att veta att imorgon börjar jag jobba igen.

Fyra veckor går alldeles för fort men samtidigt känns det som jag har varit borta i en evighet. Självklart ska det bli jättekul att få träffa mina underbara kollegor igen men att bara ta sig dit tidigt på morgonen känns segt.

 

 

Dom senaste dagarna har blivit svalare och regnat en hel del. Därför har jag mestadels hängt i soffan känns det som haha. Nä jag har gjort annat också men tagit det extra lugnt. Nästa helg ska barnen kanske byta rum och då har vi fullt upp med det istället.

 

 

Jag har även sagt adjö till mina semesternaglar och nu känns mina händer så himla fula. Annars är mina dagens planer att jag ska förbereda en hel del inför en ny arbetsvecka. Jag har rest runt en hel del och då använt olika väskor som ska kontrolleras. Brukar vilja ha vissa saker i väskan när jag åker till jobbet och ska packa om den så att det är klart till imorgon. Kom just nu på att jag måste hitta mina jobbnycklar! Jag la undan dom för fyra veckor sedan och dom måste jag verkligen hitta. Nu måste jag sätta fart innan jag glömmer det.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

  1. Håller med, känns inte alls kul att börja jobba imorgon! Även om vädret bidrar till att det är lite enklare nu i alla fall när det inte längre är högsommarvärme 🙂

  2. Jag ska också börja jobba imorgon efter 7 veckors ledighet på ett nytt jobb. Känns spännande och roligt men samtidigt trist att inte spendera hela dagarna med min tjej.

    Vad jobbar du med?
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.