Ett utegym

Området där min mamma bor finns det ett utegym och min son blev väldigt förtjust på att vara där.

Jag hade med mig systemkameran så min mamma fick äran att fotografera oss när vi provade på sakerna. Men vi gjorde det inte direkt seriöst haha.

 

 

Det var en kväll när jag och barnen var hos min mamma i Stockholm. Min syster kollade på film med min dotter och vi andra tog oss en kvällspromenad.

 

 

Det var verkligen skönt att komma ut lite och speciellt på kvällen då det var mycket svalare.

 

 

Okej jag hade inte direkt rätt outfit för träning men det här var som sagt oplanerat.

 

 

Jag körde inte heller direkt hårt haha.

 

 

Det dök även upp en söt kisse som ville bli klappad.

 

Idag är det fredag och på måndag börjar jag att jobba igen. Känner verkligen inte för det just nu och hade mer än gärna haft en veckas semester till. Dom här sista dagarna har jag bara varit hemma och pysslat och tagit dagarna som dom kommer. Riktigt skönt är det och det är något som jag verkligen behöver. Den här helgen ska jag bara njuta av sista ledigheten så att jag kommer tillbaka till jobbet helt utvilad.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Lily No. 38 / Lio White No. 38 / Elise No. 38 / Livia No. 38

17 comments / Add your comment below

  1. De va ett fint utegym 🙂 Så skönt me en promenad 🙂 Det är alltid jobbigt att gå tillbaka till jobb efter semester o man önskar som du säger att få va ledig lite till :/ Njut av sista dagarna 🙂 Kram

  2. Himla smidigt med ett utegym 🙂
    Även min semester tar slut nu och jobb väntar på måndag. Jag är inte heller riktigt klar med semestern. Minst en vecka till hade suttit fint 🙂 Kram

  3. gym ute är skönt, dock tränar jag aldrig på det vi har, helst pw på sommaren sen höst o vinter gym på vån 1 i mitt hus 🙂 kram å fin fredag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.