Fjärilshuset

När jag och barnen var i Stockholm så besökte vi även fjärilshuset.

Det var sjukt varmt den dagen och ännu varmare där inne bland fjärilarna. Men jag hann ändå fotografera några bilder innan jag var tvungen att gå ut därifrån medan övriga var kvar därinne. 

 

 

Första bilden som jag tog var mig själv framför en lustig spegel.

 

 

Sedan passerade vi förbi ett akvarium med stora fiskar. Barnen blev väldigt fascinerande av dessa fiskar och ville allra helst klappa dom. 

 

 

Det fanns många olika sorters fjärilar där inne men fick bara bilder på två sorter. Försökte att få en bild på en stor blå fjäril men den flög bara iväg ifrån mig. Hade jag inte blivit svimfärdig av värmen så skulle jag ha jagat efter några till. 

 

 

Men just den här typen på bilden ovanför ” glömde kolla vad den sorten heter ” satt still när jag skulle fotografera och det är kul att få bilder på nära håll.

 

Vi fick även se hajar och det var häftigt.

 

När min mamma, mina barn, min barndomsvän med sina barn och hennes mamma ” oj vad rörigt det lät “ äntligen kom ut till mig. Jag gick som sagt ut före dom för jag klarade inte av värmen därinne. Då köpte vi oss lite fika och satt ute och snackade ett tag.

 

Här är en bild på mig med min barndomsvän som jag har känt sedan blöjorna.

 

 Våra mammor lärde känna varandra på BB och sedan dess har vi haft kontakt. Därför ser jag henne som en syster och vi köpte ett varsin armband som symboliserar våra systerarmband. Vi valde båda två armband med rosenkvarts stenar och därför tyckte vi att det passade bra.

 

 

När jag, mamma och ungarna kom hem igen så hade min syster lagat en jättegod potatisgratäng. Vi grillade kött med tillbehör på en elgrill och herregud så gott det var.

Jag har mera tillbakablickar från vistelsen i Stockholm som jag ännu inte har hunnit visa för er ännu. Men det kommer!

 

//PUSS 

22 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.