Att tillåta sig själv

I natt sov jag så himla konstigt och vaknade klarvaken flera gånger. Har även några envisa flugor som väcker mig väldigt ofta. Därför är jag sjukt trött idag men det är tur att jag fortfarande har semester och slipper åka någonstans. 

 

 

God kväll finisar!

Egentligen skulle jag ha gått och handlat tidigare men tar det imorgon istället. Valde istället att göra omelett med stekt bacon och har bänkat mig i soffan framför tv:n. Kollar just nu på spökjakter via youtube och det är så spännande. Kaninerna skuttar för fullt och det är så mysigt när dom hoppar upp till mig då och då. Hoppas att jag blir piggare imorgon för känner mig så sjukt lat. Men samtidigt vill jag passa på att ta det lugnt under min sista semestervecka. Mina dagar brukar annars vara väldigt intensiva och vill komma tillbaka till jobbet som utvilad.

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

9 comments / Add your comment below

  1. Jag är också inne på min sista semestervecka. Sjukt så fort tiden går 🙁 Synd att du sovit dåligt. Hoppas det går bättre med det i natt 🙂 Kram

  2. Flugor är ett riktigt irriterande djur. JAg blir galen på dem och brukar spreja hårsprej på dem så kan kan panga bort dem.

    Hua vad hemsk jag är men de är så äckliga när de sätter sig på mat särskilt. Kram från mig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.