Igång igen

Min bloggportal har haft en uppdatering i lite mer än ett dygn och därför har min blogg varit borta. Men nu är den igång igen och herregud vad jag har saknat att blogga. 

 

Bilder från helgen som var.

 

Det är sjukt varmt i min lägenhet och här svettas jag hela tiden. Även när jag bara sitter och en kall dusch hjälper knappt. Igår stor städade jag mitt vardagsrum då jag passar på att göra tråkiga saker när barnen inte är hos mig. Har flera rum att städa ordentligt men idag hade jag ingen lust att fortsätta. 

 

Det går åt flera liter vatten om dagen och vart jag än går så har jag vattenflaskan med mig.

 

Idag har det varit mulet ute men ändå lika varmt som alla soliga dagar. Tänk att vi redan har gått in i augusti månad och hösten närmar sig. Inte för att jag längtar utan vill ha sommar ett tag till.

Igår lagade jag en maträtt som jag aldrig har lagat förut och återkommer med bilder och recept för det blev sjukt gott. Nu ska jag ta mig en kall dusch för nu är jag så himla varm men ni får ha en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

14 comments / Add your comment below

  1. Ja det är bra att du dricker vatten 🙂 jag är dålig med det men efter den här sommaren har man väl ändå fått i sig lite mer än vanligt iaf ;D kram

  2. Vi har det också olidligt varmt inne i lägenheten och går inte på något vis att få ner graderna ens en aning. Men det är nog fukten som är värst. Allt blir klibbigt, lakanen är klibbiga och man blir svettig för minsta lilla.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.