Slippa betala fullt pris

Jag såg filmen Fifty shades of grey mycket senare än alla andra och när jag väl såg den så gillade jag verkligen filmen. Redan då hade Fifty shades darker kommit ut men har inte ännu sett den filmen.

 

Igår när jag var inne på Coop för att handla så såg jag helt plötsligt den filmen framför mig. Helt ensam var den och vilken tur jag hade! Köp 2 filmer för 99 kr och jag älskar när man inte behöver betala fullt pris.

 

Då valde jag filmen Sing till barnen och den låg också helt ensam och väntade. Jag blir så glad när saker hittas på det sättet och som dessutom har varit önskade länge från mig. Ser fram emot att se dessa filmer och kanske blir det av redan ikväll!

Har ni sett dessa filmer?

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Sing är ganska mysig 🙂 Har sett alla Fifty Shades filmerna men är inget fan av dem alls, gillade böckerna mycket mer 🙂 Har ni sett CoCo? Den är supervacker!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.