Nu blir det förlovning

” I samarbete med Vanbruun ”

Inte för min del men jag ska tipsa er andra som kanske har planer inom förlovning!

 

 

Jag personligen har varit förlovad två gånger i mitt liv men har dock aldrig varit gift.

Första gången jag förlovade mig var strax efter gymnasiet med en kille som jag då hade varit tillsammans med i 1 år. Efter att vi hade ätit middag så ville han skåla med ett glas champagne. Han lade ringen i mitt champagneglas och jag var nära att svälja den haha. Det var en överraskning från honom och jag hade ingen aning om att han skulle göra så.

Andra gången var med barnens far och jag tror att vi hade varit tillsammans i drygt 2 år när det hände? Det var också utan min vetskap då det kom som en överraskning. Ringen gav han mig i bilen när jag satt i baksätet med våran gemensamma dotter som då var ett litet spädbarn. Den gången var det lite säkrare för min del haha och det är alltid kul med gamla positiva minnen.

Självklart funderar jag ibland på om jag någonsin kommer att bli förlovad någon gång igen i framtiden men just nu känns det väldigt långt borta. Men man vet ju aldrig om hur framtiden ser ut och då hoppas jag på att det blir tredje gången gillt. Då kanske det är min tur att vara den som överraskar haha?

 

 

Men det kanske finns andra därute som planerar en förlovning och kanske inte ännu hittat dom rätta ringarna?

Då tipsar jag er om Vanbruun.com där det finns mängder av vackra förlovnings- och vigselringar med hög kvalitet i högsta klass till bra priser. Dom främsta hantverkarna tillverkar deras smycken i England då dom satsar stort på kvalitet som gör att smycket håller, inte tappar form, färg eller i värsta fall en diamant. I priset ingår alltid fri frakt, fri storleksjustering, fri paketering och fri gravering.

Du kan dessutom designa din egna ring!

Jo det är sant och hos Vanbruun kan du göra det på ett väldigt enkelt sätt. Varken dyrt, krångligt eller tidskrävande som många oftast tror och det är hur bra som helst. Ja vem vill inte ha en egen designad ring?

Annars finns det väldigt många vackra ringar att välja emellan och i kollagen ser ni flera stycken av mina favoriter från deras grymma hemsida och tveka inte på att kika in där!

Jag personligen är väldigt svag för roséguld men annars skulle jag gärna vilja ha en ring med både guld, vitt guld och roséguld tillsammans. Det vore rena drömmen!

” I samarbete med Vanbruun ”

 

//PUSS 

7 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.