Lugnt och skönt

Då gick vi in på en ny vecka men egentligen känns det inte som det.

Har ju fortfarande semester och är inne på min tredje vecka. Fy vad tiden går fort men så blir det när man har roligt varje dag.

 

 

Just nu är jag påväg hemåt efter några lugna dagar ute på landet. Har haft det riktigt lugnt och skönt men samtidigt känns det skönt att få komma hem igen.

Det första jag måste göra vid hemkomsten är att storhandla för just nu ekar det tomt i kylskåpet. Sedan ska kaninburen städas och packa upp all packning. När allt är klart ska jag ta det som det kommer. Har även ett samarbete som måste publiceras idag men inlägget är redan halvvägs gjord. Alltid bra att ligga steget före ibland.

Nu ska jag ta och blunda lite här på bussen men önskar er en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

 //PUSS 

6 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.