Söt så att jag dör

Kolla in vilken söt hamster!

 

Igår fick vi besök av en söt liten hamster som jag gosade med. Jag är själv uppväxt med hamstrar och det var åratal sedan sist jag höll i en hamster. 

 

 

Den här hamstern påminner väldigt mycket om min första som jag skämde bort i tre år som han då levde. Minns att jag sörjde honom länge innan jag köpte en ny som var en hona. Min syrra fick en hane som jag parade ihop med honan och fick hamsterungar. Det var verkligen spännande att följa hamstrarnas utveckling.

Den här hamstern är så gosig och mysig då jag hade svårt att släppa henne men tog en hel del bilder som minne. Nu är jag så sugen på att skaffa mig en hamster men kommer inte att göra det för vi har redan två stycken kaniner.

Har ni husdjur eller har ni haft det?

 

//PUSS  

12 comments / Add your comment below

  1. Vilken sötnos. Våra barn har haft två hamstrar som gått vilka ligger begravna i trädgården och saknas enormt mycket. Anaheim och Popcorn.

    Ha en fin kväll.

  2. Jag håller med hur söt får man vara ?Jag & mina syskon hade också hamstrar när vi var yngre. Nu har vi bara en Rottwiler hane o det räcker för våran del. Men om jag fick välja skulle jag vilja skaffa lite höns,kaniner,getter och hästar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.