Snygga mobilskal

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE

 

Jag har tipsat om det förr och nu gör jag det igen!

Det handlar om snygga mobilskal från Ideal of Sweden som får in nyheter hela tiden. Om jag hade möjligheten så skulle jag köpa hem nästan allihop men istället får jag ha dom som ögongodis. Länkar hittar ni under kollaget till alla dessa snygga mobilskal.

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

  1. Ska fasiken skriva och ge ett förslag på lite färg-kombo som JAG (+ många också skulle diggat, heheheee) skulle vilja ha på skal =P… de är fina men inte i min färgsmak! Tulpanerna var dock fina om det inte hade varit rosa bakgrund, gaaaah!!!

  2. Guuud så fina gumman 🙂 ÅHHH vill ha 😀 Ja till min iphone6 alltså 😛 sv; Men tack gulle du 🙂 Kul att veta att du tycker de puman min 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.