Då drar vi

Snart så far vi iväg!

Idag åker jag och barnen till Stockholm då vi har längtat massor. Vi åt en rejäl frukost och sedan packat det sista. Herregud vad vi har mycket att bära men så blir det när man ska vara borta i en vecka. 

 

 

Vet ni vad jag ska göra ikväll?

Jo jag ska fixa mina efterlängtade naglar och ser verkligen fram emot det. Bestämde mig för att göra det hemma hos min mamma istället för under helgen som var. Självklart återkommer jag med bilder på resultatet.

Jag ville bara kika in här en snabbis för att önska er en härlig dag för om en liten stund sitter vi på bussen mot tågstationen!

 

//PUSS

 ♥

46 comments / Add your comment below

  1. Välkommen till Stockholm. Tyvärr har vi det på tok för varmt nu om man inte befinner sig på ett bad. Men å andra sidan får man stan för sig själv den var nästan öde när jag var inne en snabbis i söndags. Ha det så mysigt. Kram Kram från mig.

  2. Men så snygg man kan vara 🙂 sv; Jaaa, att de är så HÄR det känns att vara kär på riktigt 🙂 Ibland känner jag mig t.om nykär..helt sjukt va? 🙂

  3. Hoppas att ni får det mysigt i Stockholm. Älskar Stockholm, bodde där i början på 90-talet med en kille. En kväll när vi hade varit ute i Gamla Stan hade det fallit snö, det var som ett julkort.Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.