Enorma blommor

Helt otroligt!

Blommorna i mitt bostadsområde har blivit så sjukt stora och otroligt vackra. Det beror nog på vädret för såhär såg det inte ut förra året. Jag fotograferade med mobilen eftersom systemkameran låg hemma för annars hade bilderna blivit mycket finare. Men det här får duga ändå. 

 

 

En jättesöt liten kisse låg och vilade bland blommorna och fick vara med på bild.

 

 

När jag och barnen kommer hem från Stockholm vecka 30 så ska vi ta oss ut i skogen för att se om det har kommit blåbär. Förra året när det var så kallt under sommaren hittade jag inte ett enda litet blåbär men håller alla tummar och tår för att hitta mycket blåbär i år. Allra helst vill jag fylla frysen så att jag klarar mig ett tag över vintern. Älskar blåbär för det har jag mycket nytta av. 

Har ni sett om det har börjat att växa blåbär i år?

 

//PUSS 

7 comments / Add your comment below

  1. Förra året fanns det inga blåbär och jag tror tyvärr att det kommer vara ännu sämre i år eftersom att det regnat så himla dåligt. Hoppas dock att ni har turen på er sida 🙂

  2. Så vackra blommor och söt liten katt 😀 Här finns det knappt några blåbär pga torkan, men när jag och Calle var i Bergslagen hittade vi stora saftiga blåbär utmed Bergslagsleden som vi mumsade i oss 😀 Hoppas du får en underbar dag finaste Netti <3 Kramar <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.