Ett bra beslut

Idag är det cruising i Askersund då det kryllar av en massa raggarbilar överallt. Men jag och barnen valde istället att åka iväg till sjön eftersom det är så himla varmt. Ett riktigt bra beslut av oss! 

Jag kunde inte bestämma mig för vilket kollage i detta inlägg så jag valde båda.

 

Tösen, Lilleman och tösens kompis badar förfullt medan jag mestadels solar. Måste liksom passa på! Annars har vi fikat och haft besök av fina änder som kom nära oss och då lyckades jag fånga några bilder på dom. Vi är nog kvar här en stund till innan vi beger oss hemåt bland alla raggarbilar. Ikväll ska vi grilla och börja småpacka för imorgon har vi sista rycket. Vi kommer att åka och bada även imorgon men då hinner vi inte stanna lika länge som idag.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Låter mysigt jag är avis!
    Själv ska jag sitta i solen och läsa så mycket som jag bara kan. Och njuta av helgen innan semestern startar!

  2. Sikken härlig dag & härliga bilder!
    Svar: Ja, den var riktigt bra. Nu skall jag börja att läsa Persbrandt biografi. Skall bli intressant!
    Underbart att läsa en bok eller fler under sommaren!

  3. Lät som en riktig mysig dag ändå 😉 bada, sola och mysa oj 🙂 sv; Jag sov som en gud gumman 🙂 Ojojo, åska och regn sen..jag sov till 16..såååå underbart 🙂

  4. Så härligt det ser ut! Mysigt med besök av sociala änder också 😀 Underbart väder så ett bad är ju aldrig fel och det låter betydligt skönare än att stå i värmen och titta på bilar 😀 Stora kramar finaste Netti <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.