Avsky eller älska

Jag nämnde för er tidigare i veckan angående fulsnygga muggar!

När jag hittade dessa muggar inne på netto för ynka 15 kr/styck så kunde jag inte låta bli att köpa hem några stycken. Antingen avskyr man dom eller så älskar man dom, men jag gillar muggarna skarpt.

 

 

Inte för så himla längesedan köpte jag några muggar med flamingos på och nu har jag väldigt många muggar att använda. Dom här har rosa mönster med blommor och fjärilar då alla fyra ser olika ut i mönstret. Gillar muggarna jättemycket trots att dom kanske är en aning tantiga. 

 

Just nu sitter jag faktiskt med en av kaffekopparna och dricker mitt morgonkaffe men visar istället dessa bilder på muggarna. Eller nu kanske det inte är morgon längre utan snarare förmiddag? Klockan är ju snart halv tio!

 

 

Lite senare ska jag fråga ungarna om vad dom har tänkt hur den här dagen ska spenderas?

Vi har en hel del att gå igenom inför packningen som ska vara klart senast på söndag kväll eftersom vi åker bort på måndag. Men någon liten utflykt hinner vi ändå göra idag och då får vi se om vad det blir. Nu har vi ändå semester och då vill jag verkligen ta dagen som den kommer utan en massa krav och måsten.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

8 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.