Snart smäller det

För idag efter jobbet går jag äntligen på semester!

Är så himla taggad och det ska bli otroligt skönt. Klockan 15:00 stämplar jag ut och mina barn kommer att vänta på mig hemma. När jag äntligen är hemma ska vi först handla lite inför helgen och sedan sticker vi kanske ner till sjön en sväng.

 

 

Nu har jag även bestämt mig för en sak!

Semesternaglarna får vänta tills på måndag när vi är framme hos min mamma i Stockholm. Vi har ändå så mycket annat att hinna med under helgen och då blir det mycket bättre att pyssla med naglarna i lugn och ro på måndag känner jag. Egentligen är jag sjukt ivrig men den som väntar på något gott väntar liksom aldrig för länge. 

 

 

Här ser ni gelekitet från Depend som ska användas när det väl är dags.

 

 

Jag är så otroligt förväntansfull inför semestern och hoppas att den här arbetsdagen går fort för nu vill jag ha semester! 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Ha en härlig semester stumpan 🙂 Jag har min sista semesterdag nu på söndag och på måndag em börjar jag jobba men jag längtar faktiskt 🙂 sv; Den gör fortfarande ont men humöret växlar beroende på hur ont det gör men känns då bättre nu än vad de gjorde inatt fy fan säger jag bara. Trodde axlar, skalle och rygg skulle explodera i tusen bitar 🙁 Hur mår du då snäckan? Allt bra? Kram <3

  2. Skönt med semester! =)

    Ja jag är jätteglad för frågan och att hon tänkte på mig, trots vi aldrig träffats innan, kommer bli skoj skoj,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.