Fynda designer väskor

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Väska nummer 1 // Väska nummer 2 // Väska nummer 3 // Väska nummer 4 // Väska nummer 5

 

Just nu har Boozt.com sommarrea och under reor brukar jag kika extra på designväskor.

I kollaget har jag plockat ut mina favoriter som är från Michael Kors, DKNY, Lauren Ralph Lauren och Rebecca Minkoff. Som ni ser är väskorna i rosa färger men samma väskor finns även i andra färger. Nummer 1 är min stor favorit och den har jag spanat in otroligt länge. Vem vet? Jag kanske slår till den här gången?

Vilken väska är din favorit?

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

  1. Nummer 1 & 3 är mina absoluta favoriter, är en sucker för MK!
    Svar: ja så himla fina, nämen vad roligt då har vi samma smak! Så kul ju!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.