Jag och kaninerna

Jag älskar verkligen sommaren och framför allt att kunna gå ut i tunna kläder nästan vilken tid på dygnet som helst. Har även två väldigt glada kaniner som älskar att få vara ute på balkongen om kvällarna. 

 

 

God morgon finisar!

Jag har ingen aning om vad som hände med mig igår kväll? Det gick bara inte att skriva! Jag hade förberett ett blogginlägg och var typ färdig men skulle skriva om texten i början av inlägget. Men vad jag än skrev så kändes texten omformulerad och jag skulle aldrig publicera ett blogginlägg med en dålig text. Är väldigt noggrann med både stavning, grammatik, innehåll och att texten är sammanhängande. Tillslut gav jag upp och vid något bättre tillfälle får jag gå igenom inlägget igen.

Brukar ni också ha mindre bra skrivdagar?

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Brukar absolut ha bättre och sämre skrivardagar. Hatar när det slår till, men samtidigt är det väl inte så konstigt med tanke på hur mycket vi egentligen skriver? =) Kram finaste <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.