Det gäller att planera

Den här veckan är sådär extra intensiv eftersom jag har så många ärenden att hinna med efter jobbet innan jag går på semester.

Har bland annat flera paket att hämta ut på två olika ställen, jag behöver en ny hårfärg till min hårutväxt och behöver ta en runda på stan, jag kommer att vara hemma senare varje dag den här veckan fast självklart inte på fredag. Då ska jag åka direkt hem för då kommer även mina barn till mig. Ska bli så himla mysigt!

 

 

Under helgen ska jag fixa både mitt hår och mina naglar samtidigt som vi måste packa. Det känns som att jag hade behövt en extra dag ledig för att hinna med allt men får hoppas på det bästa. Får planera lite extra noggrant samt prioritera för det allra viktigaste är att vi kommer iväg på måndag mot tåget. 

Idag efter jobbet blir det iallafall en runda på stan innan hemgång och hoppas att det kommer gå snabbt och smidigt. Vilken tur att jag har tänkt igenom ordentligt angående alla mina ärenden så att det planeras ett ärende varje dag istället för att skapa ett kaos i slutet av veckan. Det hade varit mindre bra!

Höll på att glömma!

Att nämna en sak för er. Av en ren slump förra veckan hittade jag även något fint till mina blivande semesternaglar och det ska jag visa er i nästa inlägg.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

10 comments / Add your comment below

  1. Härligt med semester, snart min tur också. Denna gång känns det dock skönt att jag inte har några planer såhär i början av den så slipper planera och panikpacka :p

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.