Svälja en geting

I nästan en evighet har mina barn tjatat om smoothie muggar och nu har deras mamma äntligen köpt hem några stycken.

 

 

Det som är så himla bra med lock och sugrör är att inga getingar kan få för sig att simma i glaset eftersom dom inte kommer in.

 

 

Fy vad hemskt om man skulle svälja en geting och speciellt om den fortfarande lever!

Som tur är har jag aldrig varit med om det men man ska aldrig säga aldrig. Men däremot brukar småflugor ofta envisas med att simma i mitt kaffe och det är inte heller så trevligt. Fast hellre har jag sällskap av en liten fluga än av en stor otäck geting.

 

 

Jag önskar er alla en härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

22 comments / Add your comment below

  1. Jag känner folk som svalt getingar, som tur är har det alltid gått bra men det verkar så himla läskigt, jag är jättenoga med att titta i glaset innan jag dricker nu på sommaren 🙂

  2. Superfina! Svälja en geting skulle jag inte vilja göra. Räcker att jag fick närkontakt med en sådan för ett par år sedan och blev stucken på benet. Fick gå till doktorn dagen efter, kunde knappt gå benet och fick penicillin…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.