Garderobsfynd

Något som jag är expert på så är det att hitta bortglömda plagg i min garderob.

Av en ren slump hittade jag en rosa klänning hängandes i min garderob som dessutom är helt oanvänd. Den morgonen hade jag ingen aning om vad jag skulle ha på mig och vilken tur att jag upptäckte den. Perfekt passform, inte för kort och väldigt bekväm på. Fyndade den för halva priset förra året inne på H&M.

 

 

Vi hade inte direkt någon varm sommar förra året då jag inte hann använda så många av mina sommarplagg som i år. Om vädret vänder mot det sämre lagom till min semester så kommer jag att bli så himla ledsen och besviken. Synd bara att man inte kan förutspå vädret flera månader tidigare innan sommarsemestern planeras. Att lägga sin semester är ju som att dra en lott men jag säger iallafall nej tack till en nitlott.

Men nu ska jag istället fokusera på nuet och idag är det äntligen fredag. Först ska jag jobba till klockan 15:00, sedan åka hem till barnen, då ska vi handla inför helgen och efter det åker vi ner till sjön för att ta ett dopp.

Jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.