Body lotion som doftar ljuvligt

Min dotter fick bland annat av mig i födelsedagspresent en body lotion från Victoria Secret och herregud så gott den doftar. Är verkligen avis på den doften och måste skaffa mig en likadan så småningom.

 

 

Mascaran från Maybelline som ni ser är till mig och den är vattenfast samt ger massor av volym. Ser fram emot att testa den och återkommer med recensioner. 

 

 

Ni anar inte hur mycket jag längtar till semestern och nu har jag bara sex arbetsdagar kvar att stå ut med. Jag vet att jag tjatar men det kommer att bli rena drömmen när jag får stänga av väckarklockan på mobilen som då inte behöver väcka mig på hela fyra veckor.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.