Senaste tiden

Som ni kanske har märkt så gick det inte att gå in på min blogg i cirka ett dygn på grund av tekniska problem men nu är bloggen tillbaka igen! 

 

Jag har inte skrivit så mycket om min vardag under dom senaste dagarna då jag mestadels har tipsat om olika saker. Annars jobbar jag för fullt, är väldigt trött och därför händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Har iallafall inget intressant att dela med mig av men lite ska jag ändå försöka att bjuda på från mitt liv.

 

 

Vad har hänt då?

Jo jag har bokat tågbiljetter till Stockholm då jag och barnen åker dit vecka 29 för att umgås med min mamma, syster och mina vänner. Har även beställt mina semesternaglar som jag ska pyssla med när semestern börjar. Längtar massor tills dess! 

 

 

I måndags kom barnen till mig och då hade vi lite kalas på kvällen när jag kom hem från jobbet eftersom båda två fyllde år förra veckan. Vi köpte hem pizza, ungarna fick sina presenter och vi åt en cheesecake som jag hade bakat i förväg under helgen som var.

 

 

Den här veckan har varit varm, solig och hoppas att det håller i sig till helgen så att vi kan åka och bada. Kanske en mjukglass nere vid hamnen för det har vi inte hunnit med och det är inte likt oss för fem öre. Det var en liten uppdatering om min händelselösa vardag som spenderas mestadels på jobbet.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

7 comments / Add your comment below

  1. Vilken otroligt fin klänning! Härligt att fira födelsedagarna, trevligt att resan har bokats in och härligt att få fixa naglarna! 😀

    Sv; ja, fästingar är verkligen otäcka små jävlar.. Förhoppningsvis lyckades vi få bort hela fästingen!
    Ja, älskar mitt nya armband. Så fiin!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.