Stort grattis

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är min dotters födelsedag!

 

På första bilden blir hon rädd av en stor kanin och idag har hon två stycken haha.

 

Idag fyller min dotter 12 år och tyvärr har jag inga bebisbilder på henne att bjuda på. Alla bilderna är kvar hos deras far men ska få dom så fort som möjligt.

 

 

Bilden som som ni ser på oss tillsammans trodde en person att vi var syskon och det tar jag som en komplimang haha. Hipp hurra till min dotter idag och jag älskar dig mer än dropparna i ett hav!

Hon ville komma ut till världen en månad förtidigt och jag har skrivit ett inlägg om förlossningshändelsen men hittade inte inlägget för att länka. Stort grattis till min kärlek och jag älskar dig massor!

 

//PUSS

 ♥

22 comments / Add your comment below

  1. Stort grattis till din dotter, det var en fin bild på dig och din dotter tillsammans. När jag tog körkort vid 21 års ålder trodde en bokbusschaufför att jag gick i 5:e klass. Ha , ha. Då blev jag inte så glad men nu hade jag tagit det som en positiv komplimang. Kram.

  2. grattis grattis 🙂 så fina bilder gumman <3 sv; Eller hur? Har du haft en fin helg gumman? 🙂 Vad händer idag? 🙂 Kram

  3. Ja jisses man tror inte att de tär din dotter, ni är lika men du ser inte så gammal ut 😉
    Svar: Tack! Försäkringar är viktigt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.