Snygga sommarplagg

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

Som väcker enorma vill ha begär!

 

Blazer // Jumpsuit // Jumpsuit // Topp

 

Spets, blommigt, volanger, vitt, rosa, romantiskt, stilrent ja det blev en salig blandning av olika snygga plagg.

I år finns det så mycket snygga plagg i alla klädbutikerna men eftersom jag inte behöver några fler sommarplagg så delar jag med mig av mina favoriter. En vit blazer med utsvängda ärmar gör designen extra unik och det gillar jag. Jag får aldrig nog av jumpsuits och dessa två är galet snygga. Älskar vita toppar med spetsdetaljer och speciellt att matcha plagget med slitna jeans eller jeansshorts. Just nu är det en hel del sommarrea då det passar perfekt att fynda någon favorit. Får se om jag kan hålla mig!

 

//PUSS 

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

  1. Wooow fan vad snygga 😀 sv; Ja de är sjukt gott 🙂 Nej jag vakade..hahah gick på stan med en kompis och sen däckade jag då jag kom hem..ja jag vet, jag är ett litet hollo 😉 Kram

  2. Superfina verkligen!
    Svar: Åh hihi ja det är han och han är riktig bad cop i denna filmen, hoppas du ser den för den är riktigt bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.