Äntligen fredag

Varje fredag morgon skriver jag att det är skönt med snart helg och idag känns det faktiskt extra skönt.

Det har varit otroligt högt tempo på jobbet den här veckan som har gjort mig extra trött. Iallafall på eftermiddagarna då min trötthet blir som värst. Det hade varit precis lagom att sluta klockan två istället för fyra eftersom jag blir bara en virrpanna när det blir för mycket. Jag är inte återhämtad efter när jag gick in i väggen för några år sedan och därför blir jag extra trött vid stressiga situationer och när det blir mycket intryck. Men jag får skylla mig själv eftersom jag vägrade sjukskrivning i samband när jag gick in i väggen men det har varit nära många gånger. 

 

Lite lätt solbränna och en trivsam outfit så inbillar jag mig att jag är lite piggare idag.

 

God morgon finisar!

Idag ska det som sagt bli skönt att få stämpla ut från jobbet klockan 15 som jag slutar varje fredag. Om orken finns blir det några ärenden på stan efter jobbet innan jag åker hem. Varje dag den här veckan har jag sovit som en stock på bussen hela vägen hem och det är inte likt mig. När jag väl är framme och ska kliva av bussen vill kroppen fortsätta att sova då jag är helt slut när jag kommer hem.

Men imorgon får jag äntligen sova hur länge jag vill och det ska bli så himla skönt. Därför har jag inte planerat så mycket inför helgen förutom att laga mat till matlådor, baka en kaka till barnen inför söndag när dom kommer till mig, fotografera inför ett nytt samarbete och eventuellt rensa i min tvättstuga. Annars har jag köpt hem en massa gott som tortilla chips cheese, gräddfil och tacosås ” hot ” som ska mumsas till någon film. Allra helst hade jag velat bara lata mig hela helgen men tyvärr finns det ingen tid till det.

Nu ska jag alldeles strax kliva av bussen men önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

19 comments / Add your comment below

  1. Skönt att du får sova ut imorgon 🙂
    Var rädd om dig! 🙂 Vet hur det känns med den där tröttheten och stressen-även om jag inte vet hur det känns för just Dig<3

  2. heter idag utmattningssyndrom o är en diagnos som du måste ta på allvar tjejen, jag har fått ett återfall o är sjukskriven 2 v sen skall jag jobba 50% i 2 v o hoppas hjärnan är utvilad …ta hand om dig o snygg outfit kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.