När ödet får bestämma

Redan torsdag och snart är det helg igen.

Att vi har fått tillbaka värmen är ju helt underbart och jag älskar när det är riktigt varmt. Hittade en solsäng inne på Netto som jag skulle vilja ha men har inte bestämt mig för om jag ska köpa den eller ej. Idag efter jobbet ska jag handla lite inför helgen och då får jag se om det finns någon kvar. Risken är stor att solsängarna är redan slutsålda så då får jag se vad ödet bestämmer.

 

 

Godmorgon finisar!

Faktiskt så tror jag på ödet vid många tillfällen och det gör livet sådär lite extra spännande på många sätt. Det är ett tänk som jag har börjat använda när jag exempel oroar mig för något i onödan och det hjälper faktiskt. Lyssnar även ofta på min magkänsla som oftast leder mig mot rätt håll. 

 

 

Ibland funderar jag också på om hur mitt liv hade sett ut om jag hade valt annorlunda?

Att jag exempel för några år sedan lämnade Stockholm för en liten håla men just nu har jag ingen aning om hur framtiden ser ut. Någon dag ska jag flytta ifrån hålan eftersom jag inte trivs att bo där men det är ödet som får bestämma den dagen när flytten äntligen blir av.

Nu inväntas det en lång arbetsdag för min del men jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

14 comments / Add your comment below

  1. Usch va ofta jag tänker på hur det hade varit om jag valt annorlunda.. Bara man är nöjd med tillvaron är det en stor lättnad! <3

  2. Jag tänker också ibland hur mitt liv hade sätt ut om jag hade gjort vissa grejer annorlunda.Men det lär man aldrig få reda på och kanske är det lika bra det. Vilken fin blus den hade jag inte tackat nej till

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.