Min stora prins

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är min sons födelsedag!

Hurra hurra min älskade prins! Här har jag plockat ut några bilder på honom genom åren och jag saknar dom där knubbiga bebisbenen som han hade som liten.

 

 

Idag blir han 9 år och har verkligen blivit en stor kille.

 

 

Men trots att han har blivit stor så kommer han alltid att vara min lilla bebis i mina ögon. Fast det säger jag inte högt till honom för sånt vill han inte höra och det respekterar jag. Men något som han alltid kommer att få höra av mig är om hur mycket jag älskar honom och att jag är stolt över att vara hans mamma.

Grattis på födelsedagen mitt hjärta och jag älskar dig mycket mer än dropparna i ett hav!

 

Förra året samma dag skrev jag även om min förlossning med honom och ni hittar detta inlägg genom att klicka här <—

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.