Min midsommar outfit

Jag vet att jag har visat för er den här klänningen väldigt många gånger i flera inlägg.

Men eftersom den fick bäras även på midsommarafton så får ni se några till bilder. Fast då med vita blommor i håret och andra miljöer.

 

 

Jag passade faktiskt på att fotografera när det var mulet ute för då slipper man alla fula skuggor i ansiktet som inte går att göra något åt. Hade med mig även ett par jeans då jag var beredd på ett ombyte under dagen men hade faktiskt på mig klänningen hela dagen och gick barfota i gräset. Älskar att vara barfota!

Äntligen har det blivit varmare ute igen så ikväll ska jag smörja in benen med brun utan sol för nu ska långbyxorna åka av igen för att ersättas med klänningar, kjolar eller shorts.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

18 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.