En snygg rymlig väska

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

Jag har sedan några år tillbaka haft en väska från by malene birger men nu har den blivit riktigt sliten. Annars älskar jag den väskan väldigt mycket för den är både snygg, rymlig och har bra kvalitet. Den som jag har är Grineeh-modell vit med svart signaturmönster.

 

Väska nummer 1 finns här <— Väska nummer 2 finns här <—

Just nu funderar jag på att skaffa mig en ny i en annan rymlig modell. Tycker att dom svarta med brun signaturtext är riktigt snygga. Har nu hittat två stycken modeller som jag har fastnat extra för och dom ser ni i kollaget.

Vilken modell tycker du är snyggast?

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

  1. Sugen på att investera i denna väskan helt klart!
    Svar: Gör det, kul att variera sitt vatten lite, man kan ju ha i lite vad som helst 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.