Diet är inget för mig

Det bästa enligt mig på morgonen är kaffe och det dricker jag alltid varje morgon innan frukost.

Nej någon frukostmänniska är jag inte eftersom det tar några timmar innan magen vaknar. Under vardagarna dricker jag bara kaffe innan jobbet men äter frukost på jobbet lite senare. På helgerna kan jag vara vaken i några timmar innan jag blir hungrig och tycker att det är bättre att vänta än att försöka tvinga i mig något som ändå bara växer i munnen. Att följa någon diet är inte heller min grej utan jag äter när jag är hungrig.

 

 

När jag ändå är inne på ämnet så ska jag visa er något mer onyttigt!

Det har kommit ut en ny kexchoklad med nougatsmak som jag blev nyfiken på att smaka. Men tyckte inte att det smakade gott utan föredrar en helt vanlig kexchoklad. Men smaken är ju som baken och det finns säkert andra som gillar det.

 

 

Att jag äter när jag är hungrig betyder inte att jag vräker i mig en massa onyttigheter varje gång bara för jag struntar i dieter. Jag är nästan allt fast med måtta och mår bra av det. Nu menar jag inte att det är något fel med att följa en diet utan jag tycker att alla får göra som man vill.

–  Ät vad du vill, så länge din själ mår bra av det. ” Ett citat av mig. “

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

  1. Du har så härliga bilder i din blogg!
    De där rosa blommorna, såå fina 🙂

    Det är olika. Jag behöver dock alltid frukost 😉

  2. Jag tror att våra kroppar är olika och därmed är vissa av oss mer begränsade i mat än andra. Med det menar jag att viss mat funkar för vissa människor. Alla kan inte äta samma saker, tror mycket hänger på tarmarna och dess förmåga att processa maten. Men det är min egen teori :).

    Förresten såg jag att din blogg försvunnit från min bloglovin, jättemärkligt. Är flera som försvunnit på senaste, la till den igen.

  3. När jag jobbar äter jag också alltid frukost på jobbet lite senare. Skulle absolut inte kunna äta runt kl 6 innan jag åker. Men på helgerna däremot äter jag alltid frukost direkt när jag vaknar eftersom jag då sover längre 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.