Det var välbehövligt

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

I fredags efter jobbet gick jag på stan en snabbis för att köpa en hårfärg och då hittade jag självklart några saker till som behövdes. Det är så himla typiskt mig att samla på med saker sådär i sista minuten och hade jag då någon kundkorg? Självklart inte!

 

Som sagt! Mitt torrschampo var nästan slut och köpte då favoriten från märket Batiste. Jag är även helt beroende av salvan Carmex och passade på att köpa en till eftersom den jag har är också snart slut. Eftersom jag ska åka bort över midsommar så vill jag packa så lite som möjligt och köpte ett torrschampo och en hårspray i mindre storlekar. Jag har aldrig provat produkter från phc förut så det ska bli spännande om jag blir nöjd. Det står att dom doftar gott och det vore härligt med ett väldoftande hår till midsommar.

 

När jag äntligen kom hem i fredags efter jobbet och rundan på stan blev det en välbehövlig frappe på balkongen.

 

Så himla gott det är och sommarens favoritdryck enligt mig.

Idag efter jobbet åker jag ut på landet till en kär vän och det ska bli så skönt att få komma bort i några dagar. Kommer inte hem fören på söndag eftermiddag och det var evigheter sedan jag var borta hemifrån så länge.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

13 comments / Add your comment below

  1. Herre gud vad god frappen ser ut att vara ? Du har inte lust att dela med dig om hur du har gjort den? Ha så trevligt ute på landet hos din vän. Hoppas att ni får en trevlig midsommarafton med mkt gott i magen o bra väder.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.