En evighet till semestern

Vart tog värmen vägen?

Enligt väderprognosen ska det fortsätta att vara svalt och jag saknar värmen som vi hade hela maj månad. Mina senaste outfits har bestått av långa jeans och använder en huvtröja som jacka varje dag. Saknar att kunna använda shorts eller klänning utan att frysa och tyvärr verkar det inte bli varmt till midsommarafton heller.

 

 

Men från vecka 29 har jag semester och hoppas verkligen att vi får tillbaka värmen tills dess. Måste boka tågbiljetter till Stockholm för vi har planer på att åka dit för att vara där i någon vecka. Jag och barnen kommer att bo hos min mamma och göra spontana utflykter. Tycker att det är härligt att ta dagen som den kommer för det ska ändå vara semester. Men nu har jag fyra veckors arbete framför mig innan min efter längtande semester och just nu känns det som en evighet tills dess.

Trots den evigheten är det alltid härligt att ha något roligt att se fram emot!

 

//PUSS

 ♥

16 comments / Add your comment below

  1. Men eller hur?? Under Maj hade jag inte på mig långbyxor en enda dag, och nu går jag runt i dubbla jackor…. Kan vi hoppas på bra sommarväder på Midsommar?? Kram fina <3

  2. Jag funderar också på vart värmen tagit vägen, skulle så gärna vilja att den kommer tillbaka snart, hoppas vi får sådan värme snart igen 🙂

  3. Tack så mkt fina du :*

    Ja vi får verkligen hoppas att det fina vädret kommer tillbaka! Men på 4 veckor så kan det ändras mycket , förhoppningsvis får du fint väder till semestern 🙂

  4. Idag tänkte jag att jeans är en bra idé men erhm jag ångrade det ganska snabbt när det var enormt kvavt ute och jag skulle trängas på tunnelbanan med 100 andra haha

  5. Så snygga jeans! Tyvärr blir det inte varmt till midsommar nej.. men nästa vecka ska de bli 25+ här hos oss haha 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.