Färga håret

Det var verkligen dags att bli av med några centimeters ljus hårutväxt!

Enda nackdelen med att färga håret mörkare är den ljusa hårutväxten som växer fram och det är något som jag stör mig på. Men nu är det äntligen gjort och nu känns det mycket fräschare.

 

Vad roligt att tjejen på förpackningen fick vara med på snapschat filters.

I fredags efter jobbet tog jag en snabbrunda genom stan innan jag hoppade på bussen hemåt. Då köpte jag en hårfärg för jag hade några centimeters hårutväxt. Nu för tiden kör jag på en ljusbrun färg istället för mörkbrun som innan. Vill inte ha håret sådär svart längre samt att hårutväxten syns inte på samma sätt när håret är lite ljusare. Därför blandar jag hårförlängningarna med två färger som är chokladbrunt och askbrunt. Resultatet blir mycket naturligare och man lär sig verkligen med tiden om vilka färger man passar bäst i.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Ja riktigt kul 🙂

    Nice med nyfärgat hår! Funderar på att göra ngt med håret snart jag med. Har inte färgat håret på över ett år nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.