Blommig blus

Jag kommer ihåg förra sommaren då jag var på jakt efter en snygg blommig blus och letade som en tok efter den rätta överallt utan resultat. Men i år har jag hittat en jättefin cold shoulder blus och den kommer ifrån H&M. 

 

 

Det känns verkligen som att jag behöver semester! Nu!

Är så sjukt trött och speciellt efter klockan 15 på jobbet. Den sista timmen innan jag slutar känns alltid hemsk och ännu värre blir det när tempot blir extra intensivt. På grund av trafiken tar det extra lång tid att åka hem så jag hinner inte med något när jag kommer hem känns det som.

Men herregud så skönt att veta att det är fredag och just nu vill jag bara ligga hemma och återhämta mig. Hoppas att den här arbetsdagen går fort för nu vill jag verkligen ta helg!

 

En massa strul också!

Jag har haft strul med min dator hela veckan så jag har bara kunnat blogga ifrån telefonen och det är fett jobbigt. Därför har jag inte skrivit så intressanta inlägg den här veckan för det är mycket lättare att skriva längre texter med ett tangentbord på datorn. Hoppas att det snart löser sig med datorn för jag vill skriva av mig ordentligt.

Önskar er en härlig dag och vi ses senare mina finaste med några snygga tips!

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.