Helgens aktiviteter

Några bilder från helgen som var.

I måndags glömde jag att publicera detta inlägg men bättre sent än aldrig. Helgen som var blev väldigt lugn, harmonisk och inte alls händelserik, då det inte hände så mycket. Men har ändå några bilder att visa er och vilket härligt väder vi hade.

 

Vi har varit hundvakt och badat i sjön.

 

Jag provade en klänning inför skolavslutningen och på kvällarna blev det soffhäng framför tv:n.

 

Det blev mycket häng på balkongen och då både med och utan sällskap av kaninerna. 

 

Ja det var helgens aktiviteter för min del och eftersom det var så fint väder ville jag inte vara inne och städa i våran stekheta lägenhet. Det tror jag inte någon annan gjorde heller. 

Som sagt det är redan torsdag idag och snart är det dags för en ny helg. Nästa helg är det midsommarafton och då åker jag ut på landet till en kär vän. Därför ska jag passa på att greja hemma den här helgen så att det inte blir så stressigt nästa vecka. Ska även färga hårutväxten och sätta i nytt löshår för nu är det dags för det också. Så om det skulle bli sämre väder nu till helgen så gör det ingenting för jag hinner förmodligen inte vara ute lika mycket då. Hoppas bara på att vi får fint väder under midsommar helgen.

 

Önskar er en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Usch städa i en stekhet lägenhet är inte roligt alls så balkonghäng kändes som ett mycket bättre val om du frågar mig 🙂

  2. Jag hoppas på lite dåligt väder nu faktiskt =P… naturen behöver faktiskt det nu! Det är skönt att ha lite variationer också + att jag kan sitta inne och glo på fotboll denna månad *S* Men denna maj har varit riktigt skönt och skall inte klaga på vädret, nej nej =)… Ha en super härlig å TREVLIG SOMMAR!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.