Klänning för skolavslutning

Igår hade jag en semesterdag eftersom barnen hade skolavslutning.

Tyvärr har barnen inte godkänt att jag får lägga upp bilder på dom från igår och det respekterar jag. Så istället får ni stå ut med några bilder på mig med gårdagens klänning.

 

 

Skolavslutningen var på morgonen då det var lite kyligt så då hade jag även en jeansjacka på mig. Men sedan blev det varmare ute. Klänningen kommer från H&M ifall ni undrar? Älskar verkligen den här klänningen.

 

 

Barnens far och några från hans gemenskap tog med alla barnen på självplock av jordgubbar senare på dagen och då gick jag hem. Då passade jag på att städa lite och cyklade ner mot torget för att hämta ut ett paket. Alltid skönt med en extra ledig dag mitt i veckan då man hinner med lite extra.

 

 

Annars gick dagen sjukt fort igår trots att vi hade gått upp tidigt på morgonen. Idag är det jobb som vanligt för min del medan ungarna har sommarlov men den här veckan är dom hos sin far. Fubbigt tycker jag för jag vill också ha sommarlov och kunna göra vad jag vill om dagarna.

Jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

17 comments / Add your comment below

  1. Bra att du respekterar det, fler borde! eloge till dig ….super super fin klänning gillas**** hoppas du får en fin dag kram kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.