Färga ögonbrynen och ögonfransarna

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

Det gör jag gärna hemma på egen hand.

Jag brukar ibland färga mina ögonbryn och ögonfransar för mina naturliga är så himla ljusa. Tycker att jag ser mycket piggare ut med svarta ögonfransar och mörkare ögonbryn. 

 

 

Jag har alltid använt ögonbrynsfärg från Depend men den här gången ville jag testa något helt nytt och den här gången blev det Refectocil ögonbrynsfärg. Separat får man köpa flytande Oxidant som blandas ihop med färgen och verkningstiden är bara 5-10 minuter. En flaska flytande Oxidant räcker till cirka 100 appliceringar.

 

 

Förutom den här svarta färgen som jag valde så finns det flera härliga färger samt en blekning. Resultatet ska hålla upp till sex veckor och det kommer att bli spännande om hur länge mitt kommer att sitta. I söndags använde jag den här ögonbrynsfärgen både till mina ögonbryn och ögonfransar. Mina ögonbryn är glesa så därför använder jag svart färg för att få en mer askfärgad nyans. Ögonfransarna blev verkligen kolsvarta och blev väldigt nöjd med resultatet. 

Du hittar Refectocil ögonbrynsfärg genom att klicka här <— och flytande Oxidant genom att klicka här <—

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

  1. Jag provade det där med att färga en gång. Det fastnade inte på mig. Vet inte varför och hon som jobbade på salongen var lika undrande hon. Jag fick faktiskt pengarna tillbaka. Nu har jag inte provat igen på många år, man kanske ska ge det ett försök till för det skulle vara så smidigt att slippa sminka sig. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.