Jag med mina rosa kaniner

I fredags såg jag ut så här när jag åkte till jobbet.

Mina rosa kaniner fick uppmärksamhet och det var meningen också. Älskar mitt nya fluffiga rosa mobilskal och nyckelringen som också föreställer en rosa kanin. 

 

Jeans från gina tricot // Topp från ellos // Ballerina från skopunkten // Väska från marc jacobs // Scarf från NA-KD // Nyckelring från gina tricot // Mobilskal från tinyskal

 

Men idag ska jag inte se ut så här eftersom mina barn har skolavslutning och då ska jag istället ha på mig en klänning. Visar bilder på det lite senare. Jag måste fara hemifrån runt klockan åtta eftersom det börjar tjugo över åtta. Min dotter vill ha hjälp med sitt hår så vi hade inte direkt någon sovmorgon idag. Men det är ändå härligt att få ut mycket av dagen och beroende på vädret får vi se om vad vi hittar på efter skolavslutningen. 

Jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

  1. ? Jag fick först för mig att du skulle på skolavslutningen på kvällen & tänkte shit vad sent barnen har avslutningen.Men sen vaknade jag till o insåg att det var på morgonen och inte på kvällen ?Hoppas att ni hade en underbar dag tillsammans

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.