Semester naglar

Snart är det dags att fixa semester naglar!

Något som jag tycker är riktigt kul så är det att fixa mina naglar på egen hand. Tyvärr får jag varken ha långa naglar eller nagellack på jobbet så då brukar jag passa på under semestern. I år har jag fyra veckors semester på raken och det är några veckor kvar tills dess. Men kan inte låta bli att redan börja fundera över hur årets naglar ska se ut.

Här får ni se några bilder på mina naglar genom åren och då både med och utan lösnaglar.

 

Jag har faktiskt aldrig på riktigt gått till någon nagelsalong förut och funderade först på att göra det. Men just nu är jag osäker på det eftersom jag tycker att det är så himla kul att göra det på egen hand. Ska googla runt på material och det lutar åt gelénaglar som jag hade förra året.

Önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

13 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.