Recenssion – Vattenfast puder

Jag visade för er ett nytt puder från Maybelline som jag då inte hade testat men nu har jag gjort det i några veckor. Det är ett matt puder som är vattenfast och eftersom jag har väldens fetaste hy så har jag problem att hitta något som funkar. 

 

 

Enligt beskrivning ska pudret hålla hela dagen, motverka glansig hy och motstår både svett, värme och fukt. Ger medium till full täckning.

 

 

Jag hade inge direkta förväntningar eftersom inget funkar på mig men den här gången blev jag faktiskt förvånad.

 

 

Okej det är omöjligt att hitta ett puder som håller huden matt en hel dag men istället tar det längre tid innan jag blir glansig i ansiktet. Nu när det är varmt använder jag bara ett tunt lager för att jämna ut hudfärgen och det ger ett naturligt resultat. 

 

 

Självklart ska jag fortsätta att köpa det här pudret från Maybelline eftersom den är väldigt bra och även det låga priset.

Du hittar den för endast 59 kr genom att klicka här <— 

 

//PUSS 

 

13 comments / Add your comment below

  1. Kul att det funkade bra på dig ändå 😀 Alltid roligt att hitta såna bra grejer som passar en 🙂 som du säger är det svårt att få det sitta en hel dag men man kan ju pudra på 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.