Att klicka med plagg

Det är verkligen kul när man hittar ett plagg som känns så himla rätt.

Exakt så kände jag med dessa shorts som kommer ifrån H&M. Ett par svarta shorts med hög midja i lös modell och precis lagom korta är dom också.

 

 

God morgon finisar!

Veckan börjar att närma sig sitt slut och det var härligt med en ledig dag mitt i veckan. Nästa vecka blir också kort för mig eftersom jag har tagit en semesterdag på tisdag för då har mina barn skolavslutning. Sedan dröjer det tills jag har semester för det är inte fören vecka 29. Men ändå är det inte så långt kvar tills dess. Nu ska jag se till att min arbetsdag tar slut för nu vill jag ha helg.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

10 comments / Add your comment below

  1. Så kul när man hittar sådana plagg! Jag köpte en klänning (brukar inte trivas i just klänning) härromdagen som jag redan använt två ggr så den var verkligen ett bra köp! Ska nog kolla efter den i flera färger faktiskt 🙂 Hoppas du haft en fin fredag, KRAM!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.