En snygg klänning

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

 

Jag kikade runt på blommiga plagg som jag tänkte tipsa er om men istället hittade jag en snygg klänning som jag fastnade för. Det är en klänning i omlottmodell som har knytdetalj i midjan. Volymiösa ärmar samt slitsar i kjoldelen. Mönstret på klänningen är hur grymt som helst och ni hittar denna skönhet genom att klicka här <—

 

 

Självklart vill jag även tipsa om övriga saker som får matchas med klänningen. Ett par rosa klackar som du hittar här <— Ett enkelt halsband i guld som du hittar här <— En rosa mindre axelremsväska som du hittar här <— Sist men inte minst ett läckert mobilskal med blommigt mönster som du hittar här <—

 

//PUSS 

23 comments / Add your comment below

  1. Älskar klänningen och väskan verkligen!!
    Svar: Ja, MK har verkligen många snygga saker och framförallt deras smycken och klockor, love it!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.